Canlı Yayın: Sağlıklı-Sürdürülebilir Beslenme Atölyesi ve Doğa Dostu Üreticilerle Sohbet

Bugün 19 Şubat Cumartesi, Selanik Caddesi Berlin Kafe’de fiziksel olarak gerçekleştirilecek Sağlıklı-Sürdürülebilir Beslenme Atölyesi ve Doğa Dostu Üreticilerle Sohbet başlıklı etkinliğimizi eş zamanlı olarak çevrimiçi bir şekilde yayınlıyoruz🌾🍇

SUYADER ekibiyle doğal beslenmenin önemi üzerine söyleşiler, atölyeler, doğal ürünlerden ikramlar… Ankara kırsalında doğa dostu, insan ölçekli üretim yapan üreticiler ve yerel gıda ağlarını destekleyen türeticiler arasında gerçekleşecek sohbetler.. Tüm bu akışı canlı olarak takip edebileceğiniz Gıdamız Geleceğimiz youtube kanalına buradan ulaşabilirsiniz.

Hatırlatıcıyı etkinleştirmeyi unutmayın. 🌻

Bu tür buluşmalarla insan ölçekli, doğa dostu üretimi ve aracısız erişimi yaygınlaştırmaya her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Agroekolojik yerel gıda sistemlerinin güçlenmesinin her şeyin ötesinde bir barış projesi olduğuna inanıyoruz: Gezegenimizdeki yaşam ağıyla ve birbirimizle barış ve uyum içinde yaşamanın anahtarı. Üreticiler, tüketiciler, sivil toplum, araştırmacılar, karar alıcılar olarak yaptığımız seçimler geleceğimizi belirleyecek.